Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

Zakelijke fotoshoots

Bedrijfsfotografie die uw ondernemerswaarden in de kijker zetten.

Dankzij een kwarteeuw ervaring in de B2B-wereld en een verleden als mystery shopper, ontwikkelde ik een scherp oog voor een sterke Corporate Identity. Daarom vertellen de bedrijfsfoto’s van Johan Wouters Photography veel meer dan enkel het afgedrukte object of subject. Als fotograaf vertaal ik de missie en visie van je onderneming in sterke beelden. Fotoreportages die een grote toegevoegde waarde vormen voor je visuele communicatie, zowel on- als offline.

Want voor een onderneming is het erg belangrijk om de eigen bedrijfsstijl en -identiteit in de verf te zetten. Een professionele zakelijke fotoshoot onderscheidt jou van je collega’s-concurrenten en wekt bovendien een doorslaggevende eerste indruk bij je (potentiële) klanten. En die eerste indruk is, zoals je als doorgewinterd ondernemer ongetwijfeld weet, van cruciaal belang voor je bedrijfsimago.

Mijn bedrijfsfotografie richt zich zowel tot starters en lokale bedrijven als naar grotere, zelfs internationale ondernemingen die reeds een mooi parcours aflegden.

Een bedrijfsreportage kan op elk moment:

  • lancering van een nieuw product

  • lancering van een nieuwe website

  • opstart van een nieuwe afdeling

  • fotoshoot van de medewerkers die het imago van de onderneming extra ondersteunen

  • opendeurdag (promotieboekje of -flyer, tijdens de dag zelf…)

Dergelijke fotoshoot wordt steeds voorafgegaan door een gratis voorgesprek waar we met elkaar kunnen kennismaken en ik graag antwoord geef op al je vragen.

Als je zoekt naar een fotograaf voor een professionele zakelijke shoot, ben je bij Johan Wouters Photography aan het juiste adres.

“Dankewel voor het maken van de foto’s, ze zijn super mooi geworden, dus daar zijn we onwijs blij mee !”
Michèle de Ruijter Eventmakers.nl
John Doe
Designer
“Johan is een vriendelijke, gedreven en enthousiaste fotograaf om mee te werken. Hij overtrof onze verwachtingen door zijn originele invalshoeken, mooie actiefoto’s en vrolijke portretten. Johan is een aanrader om in te zetten als fotograaf.”
Lisette Van der Pijl Volvo Ocean Race Media Team verantwoordelijke
John Doe
Designer
You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.
×