Particulieren

BFF | Love | Familie

Kwalitatieve foto’s voor in een fotoboek of als social media boost

Als professionele fotograaf kan ik de juiste sfeer creëren om kwalitatieve foto’s van jou, het gezin, je kinderen of je grootouders te maken.

Wil je op social media veel likes met mooie foto en een social media boost, aarzel dan geen moment en neem contact met me op voor jouw moment.

Je krijgt tips voor poses, kleding tips, make-up tips en er wordt duidelijk afgesproken welke kwalitatieve retouches in photoshop mogen gedaan worden om een mooie fotoprint of fotoboek als resultaat te ontvangen.

Doe dit voor jezelf, je partner, als vrienden of als familie en maak een keuze in de balk bovenaan voor meer info.

BFF

 

Best Friends Forever

Zoek je naar dingen om te doen met je vriendinnen of zoek je naar originele cadeaus of misschien een verjaardagscadeau, denk dan eens aan een fotoshoot met een professionele fotograaf met jullie als best friends forever, dat is gezellig en pure fun.

Laat alle emoties los voor de beste shoot ever.

Love

 

Love shoot

Leuke dingen doen met je vriend of een cado voor haar.Wil je samen iets leuks doen en wat tijd voor jezelf? Heb je dan al eens een fotograaf gezocht voor een toffe love shoot?

Familie shoot

Ben je zelf 25 jaar getrouwd of zijn je grootouders 50 jaar getrouwd, hoe kan je dit huwelijksjubileum beter vereeuwigen dan in een mooie familiefoto of groepsportret.

Heb je honderden kinderfoto’s op je gsm staan, maar geen enkele portretfoto aan de muur, aarzel dan niet om je kroost eens professioneel vast te leggen. Beschouw het als een gepersonaliseerd cadeau aan jezelf.

Klanten reviews

“We vonden het zeer fijn om een voorgesprek te houden. Dan is het duidelijk wat de afspraken zijn en hebben we je al wat beter leren kennen, wat de fotoshoot alleen maar ten goede komt. Ook leuk dat we op die manier samen tot een thema kwamen.

Ook was het zeer professioneel dat het contract volledig digitaal verliep. Alleen jammer dat de link al na een week verviel.

Tijdens de fotoshoot kwam je zelf met ideeën. Het is namelijk als onprofessioneel model niet simpel om ineens voor een fotograaf te staan. Maar je stelde iedereen op het gemak. Vic zal zelfs liever op op jouw arm dan die van zijn mama 🙂

De locatie was supertof, knap dat je dat hebt kunnen regelen.

Voorproefje was leuk om te krijgen. Vooral ook het filmpje dat je ons toonde, was een bonuspunt. Dat geeft al direct op enkele minuten tijd een beeld van de fotoshoot.”

Sam en Isabelle Moons

Ranst

“Via facebook leerden we Johan kennen en na een telefoongesprekje stelde hij voor om even langs te komen. Dat schept wel meteen vertrouwen. Johan gaf voldoende inlichtingen en legde alles goed uit. Ook stelde hij direct onze dochters op hun gemak (leeftijd 14 en 15 jaar) .

Er werd een contract opgesteld dat Johan tijdens zijn bezoek overliep. We kregen tijd om alles goed na te lezen, zodat we achteraf via de computer konden tekenen. Bij elke afspraak kregen we een reminder SMS, voor mij hoeft dat niet persé maar ik kan me voorstellen dat andere mensen dit wel heel handig vinden. Top dus!

Johan is een spontaan iemand. Geen geforceerd gedoe, heel ontspannen maar wel heel professioneel. Heel geduldig en let op details. Johan brengt zelf ideeën aan en staat ook open voor andere voorstellen. Diezelfde avond nog, kregen we een filmpje met foto’s doorgestuurd. Dit ging via mail zodat we het konden downloaden. Mooi filmpje met muziek erbij dat je eventueel op instagram of op facebook kan zetten.

Uit de schoot maak Johan een selectie met de mooiste foto’s (die hij bewerkt als het nodig is) en na afspraak kwam hij die thuis via ons TV-scherm laten zien. Uit deze foto’s konden we dan kiezen. Johan geeft zijn mening en wijst ons op details, maar dringt niets op. Heel fijn!”

Familie Van Nuffelen

Boechout

× Hallo, hoe kan ik u helpen?