FAQ

Veel gestelde vragen

FAQ

Krijg ik tips over hoe ik moet poseren, want ik ben dat niet gewoon?

Ik geef je tips om een flatterende houding aan te nemen die op de foto’s beter overkomt. Ook zal ik je helpen verschillende poses aan te nemen, waarbij er extra aandacht wordt gegeven aan hoe je haar ligt, hoe je je handen houdt, enz, allemaal om die ene mooie foto van jou te nemen, die je zelf niet voor mogelijk achtte.

Waarom krijg ik geen digitale bestanden in hoge resolutie?

Het is als fotograaf belangrijk om te waken over de creativiteit en te voorkomen dat het copyright geschonden wordt.
Bij het bestellen van een large print, krijg je wel de hoge resolutie foto meegeleverd, zo ben je er klant zeker van dat de kleuren die gefotografeerd werden ook perfect zo op de professionele print terechtkomen.

Ik ken u niet, is die fotograaf wel te vertrouwen?

Dit is een terechte opmerking en daarom vind ik heel belangrijk dat klanten zich goed voelen, dit zou je trouwens ook in de foto’s zien mocht dat niet zo zijn.
Daarom hou ik steeds een voorgesprekje om die klik te laten ontstaan en vertrouwen te laten groeien. Er wordt dan meteen ook samen nagedacht over hoe en waar de shoot zal doorgaan.

Wat moet ik aandoen voor een fotoshoot?

In een voorgesprekje wordt je helemaal op je gemak gesteld door samen met jou een kleding keuze te maken die het op foto goed zal doen. We bekijken ook of je kleding in de sfeer van het thema blijft.

Ik vind het nu niet het moment om een fotoshoot te doen.

Foto’s zijn tijdloos en een fotoshoot is ook een momentje voor jezelf. Denk in het leven ook af en toe eens aan jezelf en laat het eens toe om je mooi te voelen.

Kan ik ook foto’s op mijn social media kanalen posten?

Natuurlijk, je krijgt een selectie van enkele foto’s in een resolutie en vorm die speciaal voor social media (instagram, facebook, linked In, …) gebruikt kan worden.
Enkele uren na de shoot zullen deze beschikbaar zijn op een online platform om te downloaden.

Kan ik nog kosteloos annuleren?

Er wordt steeds een voorschot gevraagd om een boekingsdatum te bevestigen, vanaf dan is die datum ook geblokkeerd voor andere fotografie opdrachten.
Hoe dichter bij de shootdatum, hoe lastiger het zal zijn om bij een annulatie, deze dag opnieuw in te vullen met een andere opdracht.
Bij een volledige annulatie verliest u wel het voorschot.
Daarom kan éénmalig een shoot verplaatst worden gedurende 30 dagen aan dezelfde voorwaarden.

Heb je nog vragen?

× Hallo, hoe kan ik u helpen?